top of page

#226naKREV už je na Hawaii

Jak již u mě bývá v posledních 3 letech zvykem, tak i letos závěrem září opouštím Českou republiku. Mizím do země, kde je vše ALOHA, zadek máte zpocenej i ve 3:00 ráno, nejlevnější jídlo je libovej steak a každý triatlonista by se sem chtěl jednou za život podívat. 20. 9. balím kolo a krosnu s jasným cílem: Posunout projekt #226naKREV do finální fáze. Z Prahy letím přes Amsterdam a Los Angeles do Kony na Big Island. Cesta celkem zabrala 24hodin a naštěstí proběhla bez problémů. Velké díky za zajištění letenek a všeho okolo Otovi Zímovi a jeho společnosti Fly4Sport.




Hned na letišti v Koně se potkávám se svým spolubydlícím Mauricem Clavelem a jsme odvezeni Lubošem Bílkem do naší vily. Rozdělíme si ložnice, lehce pojíme, zkontrolujeme kola a jdeme na kutě. Ráno absolvujeme náš první hawajský trénink. Plavání v moři se Sebastianem Kienle. Následná snídaně v Lava Java s výhledem na klidné moře a všudypřítomné palmy. Odpoledne naši skupinku obohatí Ronnie Schildknecht a jsme kompletní.




Trénink střídá postel a jídelní stůl. Jet lag je přes den v pohodě, ale s klukama společně vstáváme 3:00 - 4:00 ráno a netrpělivě vyčkáváme úsvit, který znamená další trénink. Počasí je v prvních dnech neskutečně přívětivé a obloha je na místní poměry zatažená. Po 4 dnech se však mraky vytrácí a Hawaii ukazuje svoji pravou část. Teplo střídá vedro, vedro zase brutální výheň. I bazén má neskutečných 30°C, takže při úsecích se z vás kouří. Buď si zvykneš, nebo při závodě zemřeš. Prvních 5 dní pouze volně plaveme, jezdíme na kole a běháme. Rozkoukáváme se po ostrově, ale ty pravé tréninky a důvod, proč jsme všichni zde teprve přijdou!




Velké díky Mauric Clavel, Ronnie Schildknecht a Sebastin Kienle za možnost společně trénovat. Chápu, že je otravné na mě stále čekat 😊. Luboši Bílkovi za přijetí do tréninkové skupiny a cenné rady. A v neposlední řadě i Ronny Wallstein, který je na všech trénincích a stará se o náš komfort. DĚKUJI CHLAPI!!!


Můj support tým dorazí 29. 9. a to teprve začne pravé zpravodajství z Hawaie. Tímto se chci omluvit za špatnou informační vlnu do ČR. Nyní se více koncentruji na sebe a první adaptaci organismu. Rozhodně se máte na co těšit, protože můj tým je TOP. Na mém Instagramu jsou vždy aktuální Stories z daného dne, takže sledujte, co je nového ve světě IRONMANů.





bottom of page